Galati, Strada Romana nr. 208, bloc Roka Residence, parter – intrarea se face prin strada Alexandru Cernat, in spatele sediului ANAF

In cabinetul de consultatii chirurgicale, unul dintre medicii nostrii chirurgi, va discuta amanuntit cu pacientul (asa numita anamneza), va face un examen obiectiv si un plan de investigatii, buna parte din ele posibil de efectuat in aceasta clinica.

La final, examenul chirurgical va stabili un diagnostic, de cele mai multe ori, daca diagnosticul este de boala cu sanctiune chirurgicala, acesta va fi de mare acuratete si va preciza tipul de terapie medicamentoasa, igienodietetica sau chirurgicala.

Astfel de leziuni care pot fi puse in evidenta, pot fi: leziuni tegumentare (ulceratii, tumori, plagi, etc) sau ale organelor interne (cum ar fi: patologii ale tubului digestiv, arborelui biliar, san, etc.).

  • Unele leziuni pot fi rezolvate in clinica, prin interventii chirurgicale minimale (sub anestezie locala), altele pot necesita internarea intr-un serviciu de chirurgie.
  • Tot in cabinetele de consultatii chirurgicale pot fi pansate si urmarite ca evolutie diverse plagi, anterior tratate chirurgical, la noi in clinica sau in alte servicii.
  • Materialele utilizate in clinica beneficieaza de o sterilizare la standarde si conditiile de lucru respecta toate normele de asepsie si antisepsie, pentru un astfel de cabinet.

Servicii oferite de medicii

    Pentru programari sunati la 0771 566 750 sau 0336 401 219