Galati, Strada Romana nr. 208, bloc Roka Residence, parter – intrarea se face prin strada Alexandru Cernat, in spatele sediului ANAF

O vizita la cabinetul de ginecologie, realizata cu regularitate, poate preveni o multime de probleme de sanatate, asigurand atat o viata sexuala normala, cat si o sarcina sanatoasa, dar si o sanatate generala si locala buna, pe termen lung.
Medicul ginecolog va poate oferi sfaturi contraceptive care sunt foarte importante pentru o viata sexuala sau pentru o sarcina programata sau pentru disfunctii ale ciclului menstrual, cu evitarea efectelor adverse ale tratamentului prelungit hormonal/anticonceptional.
Deasemenea, menopauza trebuie sa fie cel putin motivul T0 de consult ginecologic care permite, pe langa tratamentul simptomatic al fenomenelor specifice acestei etape si diagnosticul precoce al unor leziuni concomitente, anterior asimptomatice, de cele mai multe ori periculoase, permitand o terapie adecvata, cu rezultate bune, chiar fericite, pe termen scurt si mai ales pe termen lung. Sfaturile si informatiile primite de la medicul ginecolog va pot ajuta sa depasiti aceasta perioada a vietii, in care simptomele pot fi uneori suparatoare si aparent greu de depasit.

Monitorizarea sarcinii este importanta iar viitoarele mame vor gasi consilierea necesara pentru o sarcina fara probleme.
Ecografie obstetricala si ginecologica, abdominala si intravaginala poate depista sarcini de pana in patru saptamani si poate vizualiza, la sarcinile de peste patru saptamani, starea de normalitate sau patologica a fatului.

Se fac masuratori si se consemneaza urmatoarele aspecte in functie de varsta sarcinii: diametrul sacului ovular, diametrul biparietal, lungimea femurului, circumferinta abdomenului, circumferinta toracelui, placenta, lichid amniotic, miscari active fetale, miscari respiratorii, activitatea cardiaca, coloana vertebrala, cordon ombilical, artera ombilicala, artera cerebrala medie, etc.

Ecografia ajuta la vizualizarea unei sarcini multiple, a unei malformatii, a unei patologii fetale permitand medicului obstetrician sa ia la timp toate masurile necesare pentru fiecare caz in parte.

Din nefericire, aparatul genital feminin nu aduce numai bucurii (procreerea),ci exista o intreaga gama de leziuni, care pot crea cel putin neplaceri (vaginita, leucoree, anexita, etc) sau suferinte acute, uneori cu risc vital (sarcina extrauterina, anexita acuta, pioovar, metroanexita) pana la leziuni de o gravitate severa, cum ar fi: cancerul de col uterin, cancerul de corp uterin, cancerul ovarian. In toate tarile civilizate, femeile, in cunostinta de cauza de aceste mari riscuri patologice, fac periodic un consult ginecologic, chiar in afara simptomatologiei, consult care permite un diagnostic precoce, diagnostic care la randul lui permite un tratament eficient, cu prelungirea duratei de viata, daca nu chiar vindecare.

In acest scop clinica noastra, va ofera cu mare competenta, diagnosticul, atunci cand este posibil tratamentul sau/si consilierea medicala ce va poate orienta catre optiunea directa si eficienta de atitudine adaptata situatiei dumneavoastra.

Serviciile obstetrical-ginecologice includ

 • Consultatii de specialitate
 • Tratamente locale: badijonaj, lavaj
 • Recoltare pentru test Babes-Papanicolau
 • Recoltare secretie vaginala
 • Extractie corpi straini
 • Electrocauterizare leziuni col uterin
 • Recoltarea produselor patologice sau material pentru biopsie
 • Aplicarea si indepartarea unui sterilet
 • Test sarcina

Servicii oferite de medicii

  Clinica beneficieaza de serviciile medicilor:

  • Dr. Serban Elisabeta – medic primar obstetrica-ginecologie, incontestabil, medicul ginecolog cu cea mai vasta experienta din zona, cu rezultate remarcabile diagnostice si terapeutice, de-a lungul unei exemplare cariere medicale
  • Dr. Ochiana Ana – medic primar obstetrica-ginecologie, un medic dedicat meseriei, de o inalta competenta si calitate profesionala, care ofera incredere si siguranta pacientilor

  Pentru programari sunati la 0771 566 750 sau 0336 401 219