Galati, Strada Romana nr. 208, bloc Roka Residence, parter – intrarea se face prin strada Alexandru Cernat, in spatele sediului ANAF

O buna bucata de vreme explorarea celui mai lung segment al tubului digestiv (7-8 m) si anume intestinul subtire, s-a facut cu mare dificultate si incomplet. Aparitia videocapsulei, este la momentul actual, tehnica cea mai moderna si mai putin agresiva, care permite vizualizarea si viteza de progresie, la nivelul esofagului, buna parte, a jumatatii inferioare a stomacului si a intregului intestine subtire, de la duoden in jos.

Aceasta videocapsula, de marimea unei pastile de vitamina, cuprinde o intreaga industrie si anume: 1 sau 2 camere de luat vederi (cea cu 2 camere destinata vizualizarii intestinului gros), camere care inregistreaza 2-4 fotografii/secunda concomitent cu un spot luminos, pe masura ce inainteaza in tubul digestiv. Aceste imagini, sunt transmise la un captator, montat intr-o centura pe care pacientul o va purta in jurul abdomenului, iar la finalul explorarii imaginile vor fi descarcate pe un PC si analizate minutios de un medic cu experienta in domeniul endoscopiei. Durata explorarii este dependenta de sursa de energie, cu care este dotata videocapsula si anume circa 7-8 ore, la final, videocapsula va fi eliminata cu prilejul scaunului. De mentionat ca aceasta industrie micronica este de unica folosinta, fapt ce ii creste costurile.

De ce sa alegi Videocapsula

In general, la nivelul intestinului subtire, leziunile neoplazice sunt mai rar intalnite, dar nu imposibile.

Mentionam ca, aceasta explorare nu este invaziva, nu este dureroasa, presupune doar prezenta pacientului, timp de 7-8 ore in clinica.

Metoda poate pune in evidenta diverse boli, cum ar fi: boala celiaca, ulceratii, tumori, stenoze, leziuni care vor permite stabilirea conduitei terapeutice ulterioare, pornind de la tratamente medicamentoase si igienodietetice pana la interventii chirurgicale.

doctor

Servicii oferite de medicii

    Pentru programari sunati la 0771 566 750 sau 0336 401 219