În cabinetul de consultații chirurgicale, unul dintre medicii noștri chirurgi, va discuta amănunțit cu pacientul (așa numita anamneză) apoi va efectua un examen obiectiv și un plan de investigații.
La final, examenul chirurgical va stabili un diagnostic, de cele mai multe ori, dacă diagnosticul este de boală cu sancțiune chirurgicală, acesta va fi de mare
acuratețe și va preciza tipul de terapie medicamentoasă, igieno dietetică sau chirurgicală.
Astfel de leziuni care pot fi puse în evidență, pot fi: leziuni tegumentare (ulcerații, tumori, plăgi, etc) sau ale organelor interne (cum ar fi: patologii ale tubului digestiv, arborelui biliar, sân, etc.).

Servicii oferite:

  • Unele leziuni pot fi rezolvate în clinică, prin intervenții chirurgicale minimale (sub anestezie locală), altele pot necesita internarea într-un serviciu de chirurgie.

  • Tot in cabinetele de consultații chirurgicale pot fi pansate și urmărite, ca evoluție, diverse plăgi, anterior tratate chirurgical, la noi în clinică sau în alte servicii.

  • Materialele utilizate în clinică beneficiează de o sterilizare la standarde și condițiile de lucru respectă toate normele de asepsie și antisepsie, pentru un astfel de cabinet.