Galati, Strada Romana nr. 208, bloc Roka Residence, parter – intrarea se face prin strada Alexandru Cernat, in spatele sediului ANAF

De ce merita sa ne alegi

  1. Avem medici profesionisti si competenti, cu o bogata experienta medicala dar si medici tineri, talentati, entuziasti si bine instruiti, care impreuna formeaza o echipa de succes.
  2. Suntem o echipa multidisciplinara de medici specialisti: chirurgi, oncologi, cardiologi, imagisti, ginecologi, urologi, diabetologi, care impreuna incearca sa aleaga tratamentul personalizat, corect si complet, pentru fiecare pacient.
  3. Avem cea mai mare echipa de medici chirurgi din Galati, care lucreaza sub indrumarea directa a prof. dr. Dorel Firescu, astfel incat in fiecare zi va puteti programa in regim de urgenta fara costuri suplimentare.
  4. Avem aparatura performanta de ultima generatie: colonoscop Pentax, electrocauter cu argon, ecograf Hitachi, ecograf Philips, etc.
  5. Intregul personal medical este bine pregatit si trateaza pacientii cu rabdare, atentie si respect.
  6. Avem la receptie personal instruit, frumos si amabil care intampina pacientii cu prietenie si intelegere creand o atmosfera confortabila si relaxata pentru pacienti.

Vino cu incredere si speranta la DC Clinic!
Alege sanatatea, alege viata, alege profesionisti, alege oameni pentru oameni!
Experienta face diferenta! Tineretea creste speranta in viitor!
Medici cu o experienta de peste 25 de ani în domeniu alaturi de medici tineri, entuziasti si pasionati, isi pun profesionalismul, expertiza si empatia in slujba oamenilor.

De-a lungul timpului, am daruit fiecarui pacient o particica din cunostintele mele, timpul meu, energia mea, din sufletul si puterea mea de a face bine si am primit la randul meu o imensa multumire sufleteasca cu fiecare pacient pe care am reusit sa il fac bine sau sa ii usurez suferinta, fara doar si poate sub obladuirea lui Dumnezeu.

- PROF. DR. DOREL FIRESCU
Dr. Dorel Firescu

Pentru programari sunati la 0771 566 750 sau 0336 401 219